4-plek (Ressen)

4-plek (Ressen) is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkenhofstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over 4-plek (Ressen) in Unknown

De 4-plek is de protestantse gemeente van Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout en Ressen-Doornik. In het nieuws is er een cursus genaamd 'Vieren' en een ochtendgebed. Er is ook een nieuw kerkblad genaamd 4-blad. In de agenda staan verschillende evenementen gepland, zoals een Choral Evensong, een kerkdienst met ds. Wilma Hartogsveld, kerk op schoot vieringen, een muzikale benefietmiddag en een lichtjesavond in Lent. Er zijn ook verschillende collectes tijdens de kerkdiensten, zoals voor Hospice Kalorama Bethlehem en Kerk in Actie. Verder worden er regelmatig koffieochtenden, bid&bakkie bijeenkomsten, christelijke meditaties en pelgrimswandelingen georganiseerd. Er is ook een cursus genaamd 'Vieren' en een gespreksbijeenkomst over geloof en kunst. De agenda loopt door tot en met maart en bevat verschillende activiteiten en kerkdiensten.

Wil je weten wat 4-plek (Ressen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4-plek (Ressen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4-plek (Ressen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4-plek (Ressen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar 4-plek (Ressen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4-plek (Ressen)

Bezoekers bekeken ook