AH Packaging

AH Packaging is een Winkel voor cadeauverpakkingen gelegen aan Willem Alexanderstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over AH Packaging in Unknown

AH Packaging is een specialist in duurzame kunststofverpakkingen voor diverse branches, zoals cosmetica, drankindustrie, chocolade/food en private label. Ze bieden ook luxe verpakkingen met extra services, zoals bedrukking, foliedruk en stansen van het materiaal. Het bedrijf heeft meer dan 90 jaar ervaring en verzorgt het gehele proces van ontwikkeling tot productie. Samen met de klant komen ze tot creatieve oplossingen voor iedere verpakking, resulterend in een luxe kunststofverpakking die het product laat opvallen. Het verpakkingsmateriaal is foodproof, stevig, hygiënisch en kan worden aangepast aan de gewenste uitstraling.

Wil je weten wat AH Packaging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AH Packaging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AH Packaging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AH Packaging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar AH Packaging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AH Packaging

Bezoekers bekeken ook