AJ eten & drinken

AJ eten & drinken is een Koffiebar gelegen aan Dorpsstraat 31A in Unknown.

Meer informatie over AJ eten & drinken in Unknown

Kamel Askander, zijn dochter Alissa en zoon Jordi zijn elke dag van de week beschikbaar om de lekkerste gerechten voor te bereiden bij AJ eten en drinken in Bemmel. Kamel heeft ruim 28 jaar ervaring in de horeca en heeft in 2012 zijn droom waargemaakt door zijn eigen restaurant te openen. Op vrijdagavond zijn ze open tot 20.00 uur en bieden ze een koopavond menu aan vanaf €10.50. Daarnaast verzorgen ze ook high tea's vanaf €22.75 per persoon en kunnen ze lunch op locatie bezorgen voor elk budget. Bij AJ eten en drinken is flexwerken mogelijk, waarbij je gratis gebruik kunt maken van WIFI. Ze hebben ook een heerlijke notenhoningtaart uit Tjechië in hun assortiment. Het restaurant is in 2020 en 2018 uitgeroepen tot klantvriendelijkste winkel van Bemmel. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0481-462666.

Wil je weten wat AJ eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AJ eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AJ eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AJ eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar AJ eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AJ eten & drinken

Bezoekers bekeken ook