Antiek&Chique

Antiek&Chique is een Antiekwinkel gelegen aan Het Slag 13 in Unknown.

Meer informatie over Antiek&Chique in Unknown

Er worden verschillende items te koop aangeboden, waaronder een intarsia eettafel en salontafel in rococostijl, een in albast gesneden cobra, een set rotan kaarskandelaars, een parquetry bijzettafeltje, een koperen steelpannenset, een faux bamboo bijzettafeltje en een drank-/servieskastje. Daarnaast worden er verschillende termen uitgelegd, zoals antiek, vintage, brocante en de Chesterfield-stijl. Ook wordt de techniek van intarsia beschreven, evenals de Queen Anne-stijl en West Germany vazen. Er worden tips gegeven voor het herkennen van West Germany vazen, zoals het controleren van de onderkant, het zoeken naar een sticker met de merknaam en het letten op specifieke kenmerken van bepaalde merken, zoals Scheurich.

Wil je weten wat Antiek&Chique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antiek&Chique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antiek&Chique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antiek&Chique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Antiek&Chique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antiek&Chique

Bezoekers bekeken ook