Autobedrijf Gertsen

Autobedrijf Gertsen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nijverheidsweg 20 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Gertsen in Unknown

Vanaf 1 oktober 2023 is Autobedrijf Gertsen verhuisd naar de Pannerdenseweg 99 in Doornenburg en hebben zij Auto Rijnhoeve overgenomen. Het enthousiaste team, bestaande uit Björn Gertsen, Paul Jansen, Marco Joosten, Jim Vermeulen en Jozef Rasing, staat klaar om u van dienst te zijn met veel ervaring en plezier. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van personenauto's en lichte bedrijfswagens van elk merk tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden ze occasions aan via Marktplaats en kunt u een zoekopdracht plaatsen. Ook wordt vermeld dat Volkswagen stopt met deelname aan het WK Rally, dat er in 2017 naar verwachting 415.000 nieuwe auto's op kenteken worden gezet en dat de verkoop van elektrische auto's in Nederland is afgenomen. Ten slotte wordt vermeld dat er minder defecte verlichting is vanwege technologische ontwikkelingen.

Wil je weten wat Autobedrijf Gertsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Gertsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Gertsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Gertsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Autobedrijf Gertsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Gertsen

Bezoekers bekeken ook