Autobedrijf Hans Huijbers

Autobedrijf Hans Huijbers is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dijkstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Hans Huijbers in Unknown

Autobedrijf Hans Huijbers is een klein familiebedrijf in Bemmel dat bekend staat om zijn goede service, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Ze streven ernaar om klanten tevreden en veilig de weg op te sturen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroën, maar onderhoudt en repareert ook andere merken. Ze werken met originele onderdelen en volgen de voorschriften van de fabrikant, zodat de garantie behouden blijft. Bij Autobedrijf Hans Huijbers kunt u terecht voor diverse services, zoals bandenwissels, storingen uitlezen, reparaties en onderhoud. Ze bieden ook een vakantiecheck voor uw auto aan en hebben een leenauto of -fiets beschikbaar. Het bedrijf is aangesloten bij BOVAG, wat garantie op reparaties en onderdelen biedt. Autobedrijf Hans Huijbers is opgericht in 1988 door Hans Huijbers en is inmiddels uitgebreid met een showroom en occasions. Het bedrijf wordt gerund door Hans, zijn vrouw Maria en hun dochter Veronique, en heeft een team van ervaren monteurs. Ze zijn verhuisd naar een ruimer pand in Bemmel en het team is nu compleet met de komst van Koen. Het familiebedrijf verwelkomt klanten altijd met open armen en staat klaar om te helpen en advies te geven.

Wil je weten wat Autobedrijf Hans Huijbers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Hans Huijbers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Hans Huijbers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Hans Huijbers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Autobedrijf Hans Huijbers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Hans Huijbers

Bezoekers bekeken ook