Autobedrijf Van Meegen

Autobedrijf Van Meegen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Houtakker 12B in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Van Meegen in Unknown

Autobedrijf van Meegen is een universeel BOVAG aangesloten autobedrijf dat al sinds 1986 actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's en streven naar een uitgebreid aanbod van occasions. Ze hebben ook een goed uitgeruste werkplaats met ervaren monteurs om voertuigen in topconditie te houden. De tevredenheid van de klant staat bij hen op nummer 1 en ze hechten veel waarde aan goede service en persoonlijk contact. Ze bieden ook diensten zoals bandenvervanging, APK-keuringen, onderhoud en reparaties aan voertuigen. Autobedrijf van Meegen is gevestigd op Bedrijvenpark Houtakker II in Bemmel, direct gelegen aan de A15. Het bedrijf verkoopt alleen occasions die volledig gecontroleerd zijn en waarvan ze overtuigd zijn dat ze van goede kwaliteit zijn. Ze leveren ook alle auto's af onder de BOVAG garantie-voorwaarden. Op hun website kunt u hun aanbod aan voertuigen vinden en contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Autobedrijf Van Meegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Van Meegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Van Meegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Van Meegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Autobedrijf Van Meegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Van Meegen

Bezoekers bekeken ook