Autorijschool HendriksenKlomp

Autorijschool HendriksenKlomp is een Rijschool gelegen aan De Halden 17 in Unknown.

Meer informatie over Autorijschool HendriksenKlomp in Unknown

Autorijschool HendriksenKlomp biedt verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Ze bieden praktijkopleidingen, theoriecursussen en ook rijlessen om het E achter B rijbewijs te halen. André Hendriksen is de eigenaar van de rijschool en heeft al meer dan 25 jaar ervaring als instructeur. Hij vindt het belangrijk dat er een goede samenwerking en een ontspannen sfeer is tussen de cursist en de instructeur. Bij HendriksenKlomp kun je direct starten vanaf 16,5 jaar en je krijgt eerlijk advies over je vorderingen. Ze hebben een hoog slagingspercentage en bieden lessen aan in Arnhem en Nijmegen. Je kunt ook een gratis proefles krijgen als je besluit om bij hen rijlessen te volgen. Daarnaast worden er veelgestelde vragen beantwoord, zoals op welke leeftijd je kunt beginnen met lessen, op welke leeftijd je theorie-examen kunt doen en of je dezelfde instructeur krijgt. Ze bieden ook de mogelijkheid om meerdere keren per week te lessen en leggen uit dat een faalangstexamen een hoger slagingspercentage heeft. Ten slotte wordt er ook informatie gegeven over 2toDrive en waar je de Algemene Voorwaarden kunt vinden.

Wil je weten wat Autorijschool HendriksenKlomp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool HendriksenKlomp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool HendriksenKlomp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool HendriksenKlomp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Autorijschool HendriksenKlomp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool HendriksenKlomp

Bezoekers bekeken ook