Balkonfabriek

Balkonfabriek is een Bouwbedrijf gelegen aan Biezenkamp 21 in Unknown.

Meer informatie over Balkonfabriek in Unknown

De Balkonfabriek biedt duurzame, op maat ontworpen en steigerloos geplaatste prefab balkonoplossingen. Ze werken samen met klanten als co-maker en zijn gespecialiseerd in balkon renovatie en transformatie. Door te kiezen voor prefabricage kunnen ze efficiënt en snel bouwen, zonder dat er een steiger nodig is. Ze bieden maatwerkoplossingen en kunnen balkons naar eigen smaak realiseren. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en dragen ze bij aan de levensduur van een gebouw. De Balkonfabriek werkt als co-maker en bouwpartner in projecten, waarbij ze zich richten op de balkonoplossingen zodat de hoofdaannemer zich kan richten op andere aspecten van het project. Ze leveren ook voor nieuwbouw en kiezen voor beton in plaats van composiet vanwege de veiligheid. Sterke bedrijven investeren in de Balkonfabriek en ze zullen worden geïntroduceerd op de vakbeurs GEVEL 2020.

Wil je weten wat Balkonfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balkonfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balkonfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balkonfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Balkonfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balkonfabriek

Bezoekers bekeken ook