Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout

Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout is een Bouwmarkt gelegen aan Polseweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout in Unknown

Baptist Huissen is een doe-het-zelf speciaalzaak in Huissen die niet alleen gericht is op doe-het-zelvers, maar ook op vakmensen. Kwaliteit en service staan centraal bij Baptist Huissen en de vakkundige medewerkers staan altijd klaar om advies op maat te geven. Het advies is gratis en bij Baptist Huissen krijg je dus meer waar voor je geld. De winkel biedt verschillende services aan, zoals een sleutelservice waar je snel en voordelig extra sleutels kunt laten maken. Daarnaast is er een reparatieservice voor kapot gereedschap en een bezorgservice om grote of zware aankopen thuis te laten bezorgen. Ook biedt Baptist Huissen een montageservice aan voor hang- en sluitwerk en een slijpservice voor het slijpen van materialen. Daarnaast is er een stuksservice waar je per stuk of meter kunt kopen in plaats van een hele doos of rol. Baptist Huissen is aangesloten bij een landelijke organisatie van doe-het-zelf speciaalzaken en heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap, machines, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en nog veel meer. Bij Baptist Huissen kun je altijd rekenen op vakkundig advies en de beste prijzen.

Wil je weten wat Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout

Bezoekers bekeken ook