BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard

BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard is een Schoonheidssalon gelegen aan De Plak 17 in Unknown.

Meer informatie over BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard in Unknown

Bij BeautyKA streven ze ernaar om elke klant stralend en vol zelfvertrouwen naar buiten te laten gaan. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en werken met hoogwaardige producten en bewezen technieken om het beste uit de huid te halen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, pedicure, beautybehandelingen, lichaamsbehandelingen en (semi) permanente make-up. Daarnaast bieden ze ook oplossingen voor specifieke huidproblemen, zoals grove poriën, droge huid, vette huid en rimpelvorming. Bij BeautyKA vind je een vertrouwde plek waar je jezelf kunt zijn en waar de focus ligt op jouw behoeften. Het team van Kimberly, Edna, Silvia, Demi, Jolie en Katja zorgen ervoor dat je tevreden, ontspannen en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Tot slot bieden ze ook cosmetische behandelingen aan, verzorgd door dr. Paul van der Lee, die maandelijks naar Bemmel komt. Je kunt contact opnemen voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wil je weten wat BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautyKa Schoonheidssalon en Pedicure Bemmel/Huissen/Lingewaard

Bezoekers bekeken ook