Beleef het in de Zandse kerk

Op zondag 4 februari opent Muziekcafé ZK haar eerste seizoen met twee totaal verschillende optredenen. Reeds eerder speelde het BOS ( Betuws Orkest Senioren) in de Zandse Kerk. Het uit senioren bestaande orkest is gevormd met amateur muzikanten uit de Betuwe die hun liefde voor muziek willen uitdragen. Onder de deskundige leiding van dirigent Rudy Böhmer hoort u het ene moment een harmonie orkest en het andere moment een big band met een bezetting van 61 muzikanten. Zo zal ook het programma veelzijdig zijn wat repertoire betreft.

Het ander optreden is de reeds 40 jaar spelende band Flashback. Muziekfanaten die hun instrumenten nog steeds niet aan de wilgen willen hangen. Hun eigen geluid en de nummers uit de jaren 60 trekken nog steeds volle zalen. Rondom Flashback heeft zich een heuse fanclub gevormd die maar niet genoeng kan krijgen van hun muziek en presentatie. De 6 koppige formatie zal ook wat samen spelen met het BOS orkest en zolang het gezelig is is er muziek.

Flashback-foto

Dit eerste optreden in MuziekcaféZKop zondag 4 februari is zekerk een aanrader. Aanvang 11.30 uur, entree 2,50 euro van Wijkstraat 33 in Huissen. (Zandse kerk).

Lees het volledige artikel bij Muziekcafé | de Zandse kerk.

Laat dit artikel viral gaan in Lingewaard, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLingewaardgids.nl
Redactie deLingewaardgids.nl

Nieuws door Muziekcafé | de Zandse kerk. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Beleef het in de Zandse kerk

Gerelateerde berichten