Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant

Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Karstraat 91 in Unknown.

Meer informatie over Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant in Unknown

Boerderij De Lande is een unieke plek waar je pannenkoeken kunt eten in een nieuwe stijl. Het interieur is smaakvol en de sfeer is bijzonder, waardoor je een onvergetelijke ervaring hebt. Maar naast pannenkoeken biedt Boerderij De Lande ook een breed assortiment aan andere gerechten, zoals huisgemaakt gebak, lekkere lunchgerechten en goed vlees. Alles is vers en met passie bereid. Bovendien is de boerderij geschikt voor feesten en partijen, met diverse ruimtes die kunnen worden gebruikt voor bijeenkomsten, vergaderingen of kinderfeestjes. De menukaart is uitgebreid en biedt ook genoeg keuze voor degenen die geen fan zijn van pannenkoeken. Alle gerechten zijn homemade en worden bereid met lokale dagverse producten.

Wil je weten wat Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij De Lande Pannenkoekenrestaurant

Bezoekers bekeken ook