boerderijwinkel De Geer

boerderijwinkel De Geer is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Flierensestraat 5 in Unknown.

Meer informatie over boerderijwinkel De Geer in Unknown

Bij ons kunt u op een gemoedelijke manier winkelen op het platteland. We hebben nostalgische fruitmanden, maar dan met een eigentijdse invulling. U kunt zelf bepalen wat er in de mand komt, want het hele assortiment van fruit, streekproducten en cadeaus staat tot uw beschikking. Het is zelfs mogelijk om uw eigen mandje mee te nemen om te vullen. Daarnaast hebben we ook exclusieve cadeaus, waarmee u op een verjaardag goed voor de dag kunt komen. Voor minder dan vijf euro heeft u al een origineel cadeau, dat u zo groot en duur kunt maken als u wilt. We hebben een assortiment originele cadeau artikelen, zoals speciaal wijnen en bieren, streekproducten en cadeautjes met een knipoog. Dus waarom zou u geen Gendts cadeau doen? Kijk verder bij ons.

Wil je weten wat boerderijwinkel De Geer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van boerderijwinkel De Geer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij boerderijwinkel De Geer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je boerderijwinkel De Geer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar boerderijwinkel De Geer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. boerderijwinkel De Geer

Bezoekers bekeken ook