Boksclub Bemmel

Boksclub Bemmel is een Boksclub gelegen aan De Houtakker 8a in Unknown.

Meer informatie over Boksclub Bemmel in Unknown

Boksclub Bemmel is uitgeroepen tot de Beste Sport- en Fitnessclub van 2022 in de gemeente Lingewaard en heeft de 1e Prijs Maatschappelijk Initiatief Award van Nederland gewonnen. De club heeft ervaren en gediplomeerde bokstrainers en biedt trainingen aan voor zowel je fysieke als mentale conditie. Ze zijn maatschappelijk betrokken en werken samen met andere organisaties en de lokale overheid om mensen te ondersteunen die het mentaal en/of fysiek zwaar hebben. Boksen bij Boksclub Bemmel zorgt voor verbranding van calorieën, een strak figuur, zelfvertrouwen, stressvermindering en meer energie. Het is een combinatie van cardio- en krachttraining. De club nodigt iedereen uit om een proefles te volgen, ongeacht leeftijd of ervaring. Ze hebben ook andere vestigingen en bieden personal training aan.

Wil je weten wat Boksclub Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boksclub Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boksclub Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Boksclub Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boksclub Bemmel

Bezoekers bekeken ook