BORRELZZ

BORRELZZ is een Gastropub gelegen aan Vierakkerstraat 17 in Unknown.

Meer informatie over BORRELZZ in Unknown

Borrelzz is een gezellige gastrobar in Huissen waar je kunt ontspannen met een hapje en een drankje. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 22.00 uur en bieden een uitgebreide selectie van seizoensgebonden hapjes, snacks en gerechten, evenals een scala aan wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Reserveringen zijn niet nodig, het is een informele zaak waar iedereen welkom is. Ze bieden een gezellige sfeer en geweldige service, maar besloten feesten zijn niet mogelijk. Borrelzz zit vaak snel vol, dus kom op tijd. De naam Borrelzz komt van de Nederlandse traditie om te borrelen tussen 16:00 en 22:00 uur, wat een gezellige tijd is om samen te komen en te socialiseren. Borrelzz is onderdeel van DELIPROM horeca concepts.

Wil je weten wat BORRELZZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BORRELZZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BORRELZZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BORRELZZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar BORRELZZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BORRELZZ

Bezoekers bekeken ook