Break Schermclinics

Break Schermclinics is een Schermschool gelegen aan Stadswal 61a in Unknown.

Meer informatie over Break Schermclinics in Unknown

Bij Break Schermclinics kunt u leren schermen van de beste schermers in Nederland. Ze bieden workshops schermen aan als een spannend evenement voor uw personeel, vrienden, collega's of familie. Voormalig internationaal topschermer Ruud Makarawung biedt een workshop aan waarin u kunt proeven van de historische schermsport. Deze workshop zit vol met geschiedenis, interactie, beweging en competitie en eindigt met een waar duel. Het is een ideale activiteit voor teambuilding en geschikt voor mensen van alle leeftijden. De workshops kunnen op uw eigen locatie worden verzorgd of op een van de bekende schermlocaties van Break. De kosten van de workshops zijn afhankelijk van het niveau, de grootte en de samenstelling van de groep. Break Schermclinics zorgt voor hygiënische schermkleding en reinigt de materialen na elke workshop. U kunt een offerte aanvragen via hun website en lezen over de ervaringen van hun klanten.

Wil je weten wat Break Schermclinics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Break Schermclinics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Break Schermclinics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Break Schermclinics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Break Schermclinics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Break Schermclinics

Bezoekers bekeken ook