Café NR5

Café NR5 is een Café gelegen aan Markt 5 in Unknown.

Meer informatie over Café NR5 in Unknown

Café NR5 is een gezellig eetcafé in Huissen dat in april 2017 zijn deuren opende. Gerie Nuy en Joyce Janssen staan aan het roer van dit café. Gerie is een gepassioneerde kok met veel ervaring in de horeca en bereidt lunchgerechten en avondmaaltijden in zijn open keuken. Joyce heeft jarenlange ervaring en is een gastvrije kracht in het team. Het café heeft een open doorgang naar de winkel van Broekman, waar mode en horeca elkaar ontmoeten en versterken. Je kunt een virtueel rondje lopen in het eetcafé en het menu voor lunch en diner downloaden. Voor vragen kun je bellen naar het telefoonnummer 026 - 303 34 53. Het café is geopend van maandag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden. Op zondag is het café geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Café NR5 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café NR5 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café NR5? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café NR5 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Café NR5 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café NR5

Bezoekers bekeken ook