Chocolaterie Alberdeco

Chocolaterie Alberdeco is een Kruidenier gelegen aan Dorpstraat 15A in Unknown.

Meer informatie over Chocolaterie Alberdeco in Unknown

Alberdeco is een chocoladewinkel die in 2006 is opgericht door Antoinette. Wat begon als een bijproduct naast de marsepein groeide al snel uit tot een bloeiende winkel. In 2016 werd Sandra mede-eigenaresse van Alberdeco. Begin 2023 is Antoinette met pensioen gegaan, maar ze komt nog regelmatig langs om een handje te helpen. Sandra en Vera werken al enige tijd in de winkel en zullen vanaf 2023 samen Alberdeco runnen. Ze vullen elkaar goed aan en willen de winkel voortzetten zoals het altijd is geweest, met hier en daar een kleine verandering. Antoinette bedankt alle klanten voor het vertrouwen en neemt afscheid van de winkel op vrijdag 20 januari. Alberdeco is gevestigd in Gendt en heeft een passie voor chocolade. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Chocolaterie Alberdeco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Alberdeco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Alberdeco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Alberdeco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Chocolaterie Alberdeco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Alberdeco

Bezoekers bekeken ook