ContainerFabriek

ContainerFabriek is een Containerleverancier gelegen aan Wilhelminastraat 33 in Unknown.

Meer informatie over ContainerFabriek in Unknown

Het wordt steeds belangrijker om je te kunnen presenteren op de locaties waar je doelgroep zich bevindt. De ContainerFabriek heeft twee unieke 'standaard' Event Containers ontwikkeld, de EventBox en de SideBox, die gehuurd kunnen worden en je merk of product naar je klanten en relaties kunnen brengen. Persoonlijk contact met klanten is van groot belang om een goede klantrelatie te behouden, en daarom is het belangrijk om aanwezig te zijn op locaties waar je klanten zich bevinden, zoals beurzen, evenementen, winkelcentra en drukke locaties zoals het strand en stadscentra. De ContainerFabriek is gespecialiseerd in mobiele marketingconcepten voor dit soort gelegenheden en biedt producten zoals de EventBox en SideBox aan om je merk, product of boodschap op een opvallende manier te presenteren. De units kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd en ingericht en zijn beschikbaar voor verhuur. Daarnaast biedt de ContainerFabriek ook brandingmogelijkheden, ondersteuning bij het samenstellen van de inrichting, transport en begeleiding tijdens het evenement.

Wil je weten wat ContainerFabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ContainerFabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ContainerFabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ContainerFabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar ContainerFabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ContainerFabriek

Bezoekers bekeken ook