De Brood Bar Buitenpoort

De Brood Bar Buitenpoort is een Broodjeswinkel gelegen aan Helmichstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over De Brood Bar Buitenpoort in Unknown

De Brood Bar is uitgeroepen tot beste broodjeszaak van Gelderland volgens de Nederlandse Horeca Prijzen, met een gemiddeld cijfer van 9,3. Ze bedanken iedereen die op hen gestemd heeft en hopen hen snel te zien in de Brood Bar. Een specialiteit van De Brood Bar Buitenpoort is de smoske, een rijkelijk belegd stokbroodje dat geleverd wordt met voldoende servetten omdat knoeien op de loer ligt. Ze bieden een ruime keuze aan verschillende koude en warme smoskes. De contactgegevens van De Brood Bar Buitenpoort zijn te vinden op hun website en hun openingstijden variëren van dinsdag tot en met zondag.

Wil je weten wat De Brood Bar Buitenpoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Brood Bar Buitenpoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Brood Bar Buitenpoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Brood Bar Buitenpoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Brood Bar Buitenpoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Brood Bar Buitenpoort

Bezoekers bekeken ook