De Kaasshop

De Kaasshop is een Kaaswinkel gelegen aan Langestraat 10 in Unknown.

Meer informatie over De Kaasshop in Unknown

De Kaasshop is al meer dan 45 jaar een begrip in Huissen en omstreken. Angela Willemsen en Geert Vermeulen zijn de trotse eigenaren van deze kaaswinkel, die gevestigd is aan de Langestraat 10. Naast kazen, biedt de winkel ook verse noten, vleeswaren, salades, wijnen en geschenken aan. Als u een speciale gelegenheid heeft, kunt u bij De Kaasshop terecht voor borrelplanken, opgemaakte salades of party hapjes. Voor vragen kunt u contact opnemen of gezellig langs komen in de winkel. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. De winkel is op zondag gesloten.

Wil je weten wat De Kaasshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kaasshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kaasshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kaasshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Kaasshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kaasshop

Bezoekers bekeken ook