De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht

De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht is een Boekwinkel gelegen aan Dorpsstraat 42 in Unknown.

Meer informatie over De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht in Unknown

Acht boekverkopers en een heel dorp aan lezers komen samen in de coöperatieve gedachte. Een negenjarige jongen wordt opgevangen in het huis van zijn grootouders, waar hij echter geconfronteerd wordt met een andere oorlog: de meid voor dag en nacht verzet zich tegen haar dienende rol. Nicolien Mizee vertelt kleine miniaturen in haar boek "Het paradijs". Het boek "Radar Love 50 jaar" wordt beschreven als een uitmuntend standaardwerk. "Gevechten in de woestijn" is een onvergetelijk meesterwerk uit de Mexicaanse literatuur over een onmogelijke liefde. "De dood van een soldaat verteld door zijn zus" maakt de pijn van de oorlog in Oekraïne invoelbaar. Carrie Soto dreigt haar plaats op de Grand Slams te verliezen, tenzij ze als 37-jarige terugkeert. De Vertalersgeluktournee kwam naar Bemmel, waar vertalers spraken over hun geluksgevoel bij het vertalen van buitenlandse literatuur. Sjef Vissers, een cultureel antropoloog, zal een lezing verzorgen over de Weimarrepubliek. 'Gendt in beeld' is het derde boek van de Historische Kring Gente. De Maand van de Geschiedenis is begonnen, met onder andere het essay 'Kruiden, kokkels en kippen' geschreven door Louise O. Fresco. Op donderdagavond 26 oktober organiseert De Toren van Bemmel een lezing over de Weimarrepubliek.

Wil je weten wat De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Toren van Bemmel - boekhandel met uitzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Toren van Bemmel – boekhandel met uitzicht

Bezoekers bekeken ook