De Wijse Auto's

De Wijse Auto's is een Autohandel gelegen aan Henri Dunantstraat 10 in Unknown.

Meer informatie over De Wijse Auto's in Unknown

Welkom bij De Wijse Auto's! Wij willen u op de hoogte brengen van enkele belangrijke feiten. Allereerst willen wij u laten weten dat wij met vakantie zijn van 24 juli tot 15 augustus 2021. Tijdens deze periode kunt u voor dringende zaken bij schade of interesse in een auto een SMS of Whatsapp bericht sturen naar 06-53 65 41 09. Voor spoedreparaties aan uw auto kunt u contact opnemen met Autobedrijf Mulders in Gendt. Vanaf 16 augustus staan wij weer voor u klaar. Verder hebben wij goed nieuws, want vanaf nu kunnen wij op locatie financieringen regelen voor de aankoop van uw auto. Zie onze pagina met occasions of neem contact met ons op voor meer informatie. We willen u er ook aan herinneren dat onze werkplaats geopend is voor onderhoud en schadereparatie, maar voor de verkoop van auto's vragen wij u eerst telefonisch, via app of per e-mail contact met ons op te nemen. We hebben de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zoals het handhaven van 1,5 meter afstand en het toelaten van slechts één klant tegelijk. Daarnaast willen wij u alvast fijne feestdagen en een gelukkig, liefdevol en gezond 2021 wensen. We zijn gesloten van 19 tot en met 27 december 2020 en van 31 december 2020 tot en met 3 januari 2021. Als u dringende zaken heeft of geïnteresseerd bent in een auto, kunt u een.

Wil je weten wat De Wijse Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wijse Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wijse Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wijse Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Wijse Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wijse Auto’s

Bezoekers bekeken ook