Dorpshuis Angeren

Dorpshuis Angeren is een Evenementenlocatie gelegen aan Emmastraat 23 in Unknown.

Meer informatie over Dorpshuis Angeren in Unknown

Het Dorpshuis in Angeren heeft een nieuwe website, die helemaal vernieuwd is volgens de visie voor de komende jaren. De site bevat nu meer informatie over de activiteiten en evenementen in het Dorpshuis, en er is mooi beeldmateriaal toegevoegd door fotografen van Fotoclub Lingewaard. Er wordt gevraagd om tips en suggesties voor de website. Daarnaast worden er binnenkort verschillende evenementen georganiseerd in het Dorpshuis, zoals de Back to the Country editie 13. In het eerdere nieuws wordt vermeld dat Simone Harmsen en Corry Wijlhuizen een cheque van € 2500,- hebben ontvangen voor de koffieochtend plus. Verder wordt er verteld over de verduurzaming van het Dorpshuis en de aanstelling van Simone Harmsen als nieuwe beheerder van het Dorpshuis. Ten slotte wordt er vermeld dat men de nieuwsbrief kan ontvangen en dat het Dorpshuis actief is op Facebook.

Wil je weten wat Dorpshuis Angeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpshuis Angeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpshuis Angeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpshuis Angeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Dorpshuis Angeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpshuis Angeren

Bezoekers bekeken ook