Eetwinkel Polly

Eetwinkel Polly is een Snackbar gelegen aan Klappenburgstraat 34 in Unknown.

Meer informatie over Eetwinkel Polly in Unknown

Eetwinkel Polly is een horecabedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en bekend staat om zijn kwaliteit, service en persoonlijke benadering. Ze bieden een gevarieerd menu aan, waaronder frites, snacks, speciale menu's, topburgers, kwaliteitsbroodjes en koffie. Daarnaast hebben ze een bezorgservice waarbij je binnen 30 minuten je bestelling warm thuisbezorgd krijgt. Ook verzorgen ze catering voor verschillende evenementen, zoals buffetten, hapjes, salades en barbecues. Eetwinkel Polly heeft ook een samenwerking met Run for KiKa Marathon en doneert €0,25 voor elke verkochte Eetwinkel Kinderbox. Ze zijn ook op zoek naar personeel en bieden parttime functies aan, waarbij klantvriendelijkheid, ervaring in de horeca en passie voor eten belangrijk zijn. Daarnaast zoeken ze ook een assistent bedrijfsleider met ervaring in leidinggeven en goede communicatie- en organisatievaardigheden.

Wil je weten wat Eetwinkel Polly verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Polly of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Polly? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Polly het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Eetwinkel Polly reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Polly

Bezoekers bekeken ook