Efes grillroom pizzeria

Efes grillroom pizzeria is een Turks restaurant gelegen aan Dorpsstraat 9a in Unknown.

Meer informatie over Efes grillroom pizzeria in Unknown

In de maand oktober heeft Efes Bemmel verschillende afhaalacties. Alle pizza's en kleine schotels kosten slechts €10,-. Er is ook een actie waarbij je 4 pizza's kunt halen en er maar 3 hoeft te betalen, maar deze geldt niet op donderdag. Op donderdag is het namelijk pizzadag en kost elke pizza €10,-. Op vrijdag zijn de kleine schotels €10,-. Let op, deze acties gelden niet op feestdagen. Naast pizza's en kleine schotels biedt Efes Bemmel ook voorgerechten, salades, broodjes, grote schotels, steak grill, kindermenu's, pasta's en desserts aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 15:00 tot 22:00 uur. Op eerste en tweede kerstdag is de zaak gesloten. Bezorgkosten variëren van €2,- tot €3,- en er wordt niet bezorgd bij bestellingen onder de €10,-. Het telefoonnummer van Efes Bemmel is 0481-463278 en het adres is Dorpsstraat 9a, 6681 BK Bemmel.

Wil je weten wat Efes grillroom pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Efes grillroom pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Efes grillroom pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Efes grillroom pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Efes grillroom pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Efes grillroom pizzeria

Bezoekers bekeken ook