Evert van der Zee Coaching

Evert van der Zee Coaching is een Bootcamp gelegen aan Langekerkstraat 43A in Unknown.

Meer informatie over Evert van der Zee Coaching in Unknown

Evert van der Zee Coaching is een bekende trainer bij CycleMasters en biedt verschillende sportmogelijkheden aan. Bij Bootcamp Huissen kun je gratis proeflessen volgen in de buitenlucht, waar je je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen traint. In de sportschool kun je workouts doen met kettlebells, elastieken en olympische stangen. Daarnaast biedt Evert ook personal training aan, waarbij je optimaal aan je fitness kunt werken en je doelen kunt bereiken. Bootcamp Huissen is ook een officiële partner van Strong Viking, dus als je je wilt inschrijven voor een Strong Viking run, kun je gebruik maken van hun kortingscode. Kortom, Evert van der Zee Coaching biedt diverse sportmogelijkheden aan voor iedereen die graag fit wil worden en persoonlijke begeleiding zoekt.

Wil je weten wat Evert van der Zee Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evert van der Zee Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evert van der Zee Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evert van der Zee Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Evert van der Zee Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evert van der Zee Coaching

Bezoekers bekeken ook