Feest van Dinteren

Feest van Dinteren is een Ballonwinkel gelegen aan Iepenlaan in Unknown.

Meer informatie over Feest van Dinteren in Unknown

Li-Balloons is een bedrijf dat ballondecoraties op maat maakt voor allerlei gelegenheden. Ze bieden helium ballonnen met opdruk, folie ballonnen, cijfer ballonnen en ballonnen bedrukt met een persoonlijke tekst. Daarnaast maken ze ook pilaren in verschillende vormen, zoals een bloem, fantasie of Abraham/Sarah pilaar. Ook voor een mooie boog van ballonnen voor een opening, huwelijk, geboorte of verjaardag kun je bij Li-Balloons terecht. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen via hun Facebookpagina of via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Feest van Dinteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feest van Dinteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feest van Dinteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feest van Dinteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Feest van Dinteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feest van Dinteren

Bezoekers bekeken ook