Fresh Forward Holding B.V.

Fresh Forward Holding B.V. is een Boerderij gelegen aan Hoge Woerd 1 in Unknown.

Meer informatie over Fresh Forward Holding B.V. in Unknown

Afgelopen zaterdag was de AH Appelplukdag een groot succes. Honderden klanten van Albert Heijn kwamen naar het erf van de Beter voor Natuur & Boer-telers om de appel SPRANK te plukken. Tijdens deze dag konden klanten kennismaken met de appeltelers en zelf appels plukken en proeven. Het was een leuke en leerzame ervaring voor iedereen. In totaal zijn er 15 verschillende soorten aardbeien en 7 soorten appels verkrijgbaar. Daarnaast is er nog ander nieuws, maar dat wordt niet specifiek benoemd in de tekst.

Wil je weten wat Fresh Forward Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh Forward Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh Forward Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh Forward Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fresh Forward Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh Forward Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook