Gema Computers

Gema Computers is een Computerreparatie gelegen aan Schouw 8 in Unknown.

Meer informatie over Gema Computers in Unknown

Heeft u problemen met uw computer, zoals traagheid, niet opstarten of geen beeld? Dan kunt u contact opnemen met Gema Computers voor hulp. Ze bieden reparaties voor alle merken desktops, laptops en tablets. Voor problemen met uw laptop kunt u ook bij hen terecht, zowel voor software- als hardwareproblemen. Ze kunnen u ook adviseren bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Daarnaast bieden ze onderhoudsdiensten aan, omdat voorkomen beter is dan genezen. Stof is vooral een grote boosdoener, omdat het de ventilator kan blokkeren en statische elektriciteit kan veroorzaken. Gema Computers repareert ook tablets en smartphones, zoals het vervangen van schermen en laadpunten. Ze kunnen u helpen met alle merken computers, laptops en tablets, zowel software- als hardwareproblemen. Ze bieden ook diensten aan voor het aanleggen van bekabelde en wifi-netwerken. U kunt contact met hen opnemen via de gegeven telefoonnummers en adres.

Wil je weten wat Gema Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gema Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gema Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gema Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Gema Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gema Computers

Bezoekers bekeken ook