Aanvraag vergunning voor het organiseren van het evenement Gran Fondo Rosa op zondag 19 mei 2024 door de gemeente Lingewaard en aan Sportlaan 1 te Bemmel

DeLingewaardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het organiseren van het evenement Gran Fondo Rosa op zondag 19 mei 2024 door de gemeente Lingewaard en aan Sportlaan 1 te Bemmel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

APV en Bijzondere wettenBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een evenementenvergunning hebben ontvangen, waarbij de reguliere procedure van toepassing is.Aanvraag Evenementenvergunning:-Velomanagement BV, voor het organiseren van het evenement Gran Fondo Rosa op zondag 19 mei 2024 door de gemeente Lingewaard en op de Sportlaan 1 in Bemmel 6681Er is nog geen besluit genomen op de aanvraag; het genomen besluit wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Daarmee heeft de publicatie van deze aanvragen een informatief karakter.Indien u vragen heeft hierover kunt u contact opnemen met team Veiligheid, Toezicht en Handhaving (VTH) van gemeente Lingewaard.Team VTH is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00u tot 17:00u. Het telefoonnummer is 026-3260111. Het e-mailadres is evenementen@lingewaard.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLingewaardgids.nl op 15-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lingewaard, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLingewaardgids.nl
Redactie deLingewaardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lingewaard
  2. gmb-2024-68578

Gerelateerde berichten