Gommers-Ducheine B.V.

Gommers-Ducheine B.V. is een Winkel voor tropische vissen gelegen aan Willem Alexanderstraat 15 in Unknown.

Meer informatie over Gommers-Ducheine B.V. in Unknown

Gommers-Ducheine B.V. is een specialist in tropische siervissen, koudwater siervissen en planten voor aquariumspeciaalzaken, dierenspeciaalzaken en tuincentra met vijverafdelingen. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring en streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs. De vissen worden na binnenkomst minimaal 10 dagen in quarantaine gehouden en worden persoonlijk gecontroleerd en indien nodig behandeld voordat ze verkocht worden. Het transport binnen de Benelux wordt verzorgd door Gommers-Ducheine zelf met geconditioneerde bussen, zodat de vissen altijd in topconditie aankomen. Ze werken met een vast routeschema en leveren wekelijks uit. De contactgegevens van Gommers-Ducheine zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Gommers-Ducheine B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gommers-Ducheine B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gommers-Ducheine B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gommers-Ducheine B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Gommers-Ducheine B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gommers-Ducheine B.V.

Bezoekers bekeken ook