Heilige Martelaren van Gorcum kerk

Heilige Martelaren van Gorcum kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Van Wijkstraat 33 in Unknown.

Meer informatie over Heilige Martelaren van Gorcum kerk in Unknown

Op de parochiezondag van 3 oktober werden er verschillende indrukwekkende activiteiten georganiseerd. Helaas wordt er in de tekst niet vermeld wat voor activiteiten dit precies waren. Daarnaast is er ander nieuws te vinden op de website, maar ook dat wordt niet nader gespecificeerd. Verder zijn er vieringen en activiteiten te vinden op de website, maar ook hier ontbreekt er informatie over wat deze inhouden. Het enige wat wel duidelijk wordt, is dat de website is gemaakt door Digital Wingz. De contactgegevens van het secretariaat zijn ook te vinden op de website. Tot slot is er een sectie met actueel nieuws en een link naar de Facebookpagina van de parochie. Helaas is er geen verdere informatie over hoe deze te gebruiken.

Wil je weten wat Heilige Martelaren van Gorcum kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heilige Martelaren van Gorcum kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heilige Martelaren van Gorcum kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heilige Martelaren van Gorcum kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Heilige Martelaren van Gorcum kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heilige Martelaren van Gorcum kerk

Bezoekers bekeken ook