Herberg De Hoeve

Herberg De Hoeve is een Partycentrum gelegen aan Hoeve 31 in Unknown.

Meer informatie over Herberg De Hoeve in Unknown

Herberg De Hoeve in Huissen is al meer dan 150 jaar dé plek om feesten te vieren. Ze bieden verschillende arrangementen en mogelijkheden voor allerlei gelegenheden, zoals kerst, private dining, feesten, bruiloften, thema-avonden, catering, zakelijke bijeenkomsten en afscheidsbijeenkomsten. De herberg heeft haar karakteristieke stijl behouden, maar voldoet ook aan de moderne eisen. Ze hebben sfeervolle ruimtes en een gezellige tuin waar genoeg ruimte is om gasten te vermaken. Bij Herberg De Hoeve kunt u genieten van heerlijke maaltijden en entertainment op maat. Ze hebben ook een private dining 'Opkamer' voor kleine gezelschappen. De herberg is gevestigd in Huissen en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren is gratis. Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw feestavond, een perfecte locatie voor uw bruiloft of een unieke vergaderlocatie? Dan bent u bij Herberg De Hoeve aan het juiste adres. Ze bieden ook catering op maat voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor een passend afscheid van uw dierbare.

Wil je weten wat Herberg De Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg De Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg De Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg De Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Herberg De Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg De Hoeve

Bezoekers bekeken ook