Het Zwemcentrum

Het Zwemcentrum is een gelegen aan Raaihof 25 in Unknown.

Meer informatie over Het Zwemcentrum in Unknown

Welkom op de website van Zwemcentrum De Pals, waar wij zwemlessen en baby/peuter-lessen verzorgen in het zwembad de Ogtent in Duiven. Ons doel is om uw kind op een positieve manier te begeleiden naar zwemplezier, zodat het sneller kan leren en met plezier een zwemdiploma kan behalen. Daarom werken wij alleen met gediplomeerde en gecertificeerde zwemdocenten. Volg ons op Facebook en Instagram voor recente foto's, activiteiten en meer. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18258725, dat op vrijdagen tussen 09:00 en 12:30 uur bereikbaar is. U kunt dit nummer ook gebruiken voor SMS en WhatsApp. Daarnaast zijn wij bereikbaar via info@zwemcentrumdepals.nl en het contactformulier op onze website. Ons KVK-nummer is 58078886 en ons BTW-nummer is 852864115B01. U kunt ons ook vinden op de Sns bank met rekeningnummer NL79 SNSB 0859 7695 85, ten name van Het Zwemcentrum.

Wil je weten wat Het Zwemcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Zwemcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Zwemcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zwemcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Het Zwemcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Zwemcentrum

Bezoekers bekeken ook