HetBabyGoed

HetBabyGoed is een Kringloopwinkel gelegen aan Veilingweg 7 in Unknown.

Meer informatie over HetBabyGoed in Unknown

HetBabyGoed is een kringloopbedrijf in babyartikelen dat gevestigd is aan de Veilingweg 7 in Huissen. Op 29 februari 2020 werd het bedrijf geopend door Etiënne Vermeulen, accountmanager Bedrijven Gemeente Lingewaard. Het bedrijf is afhankelijk van inbreng van babyartikelen, maar in de winkel zijn allerlei babyartikelen te vinden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Veel van deze artikelen worden maar kort gebruikt en kunnen na een kleine opknapbeurt andere mensen blij maken. HetBabyGoed is ook een ketenpartner van het actieprogramma Een Kansrijke Start Lingewaard en biedt dagbesteding, vrijwilligerswerk en stages aan. Daarnaast werkt het bedrijf samen met Sociaal Domein en de Meedoenregeling en Kindpakket voor mensen met een laag inkomen. Ook accepteert HetBabyGoed de Gelrepas en steunt het de Stichting Kinderen Kankervrij. In de winkel is er ook een weggeeftafel en worden er regelmatig acties georganiseerd waarbij donaties aan KiKa worden gekoppeld.

Wil je weten wat HetBabyGoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HetBabyGoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HetBabyGoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HetBabyGoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar HetBabyGoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HetBabyGoed

Bezoekers bekeken ook