Hoekkies Catering

Hoekkies Catering is een Catering gelegen aan De Korf 5 in Unknown.

Meer informatie over Hoekkies Catering in Unknown

Hoekkies Catering is opgericht door vader Frank en zoon Thomas Hoekjan, beide gepassioneerd in de horeca. Frank heeft meer dan 35 jaar ervaring in de horeca en streeft naar pure kwaliteit. Thomas is een Bourgondiër en wil ook alleen maar kwaliteit leveren. Hoekkies Catering staat bekend om hun veelzijdige luxe feesten en exclusieve evenementen. Ze laten zich inspireren door reizen en internationale smaken om de mooiste gerechten te leveren. Klanten kunnen vertrouwen op een culinaire beleving met verrassende stijlen en unieke smaken. Ze bieden ook catering op maat aan. Op woensdagen kunnen klanten genieten van een Indische rijsttafel voor een goede prijs. Bestellingen kunnen worden geplaatst via Whatsapp of het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Hoekkies Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoekkies Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoekkies Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoekkies Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Hoekkies Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoekkies Catering

Bezoekers bekeken ook