Home Garden Shop haarden

Home Garden Shop haarden is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Willem Alexanderstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Home Garden Shop haarden in Unknown

Home Garden Shop is al tientallen jaren een gespecialiseerde winkel in sanitair, tegels, natuursteen, haarden en installatie in de regio Nijmegen en Arnhem. In hun showroom in Gendt kunnen klanten een adviesgesprek aanvragen en een offerte op maat ontvangen, inclusief een 3D-ontwerp. Vervolgens komt een specialist bij de klant thuis om de huidige situatie te bekijken. Het team van vakmensen van Home Garden Shop voert alle werkzaamheden uit, van sloop tot het prachtige eindresultaat. Het doel is pas bereikt als de klant tevreden is en optimaal kan genieten van de nieuwe badkamer, vloer of haard. Daarnaast biedt de winkel ook een eigen natuursteenzagerij, waardoor ze natuursteen op maat kunnen maken tegen scherpe prijzen. Ze maken een offerte op maat en kunnen desgewenst een 3D-ontwerp maken. Ook bieden ze een all-in service, waarbij ze ontwerp en installatie verzorgen van haarden, vloeren, badkamers en sanitair. Klanten hebben gedurende het hele traject één aanspreekpunt en kunnen rekenen op persoonlijk contact en een plezierige samenwerking. Het portfolio van Home Garden Shop toont enkele voorbeelden van hun werk, zoals een geïntegreerde gashaard in een modern interieur en een prachtige badkamer met tegels die ze rechtstreeks importeren. Al met al is Home Garden Shop dé speciaalzaak in de regio voor kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair, tegels, natuursteen,.

Wil je weten wat Home Garden Shop haarden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Home Garden Shop haarden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Home Garden Shop haarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home Garden Shop haarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Home Garden Shop haarden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Home Garden Shop haarden

Bezoekers bekeken ook