IKC Binnenstebuiten

IKC Binnenstebuiten is een Schoolcentrum gelegen aan Plaza 127 in Unknown.

Meer informatie over IKC Binnenstebuiten in Unknown

IKC Binnenstebuiten is een Integraal Kindcentrum in Huissen, waar kinderen van 0-13 jaar welkom zijn om te leren, ontdekken, spelen en ontspannen. Het IKC biedt zowel binnen als buiten ruimte voor kinderen om zichzelf te zijn en hun talenten te ontdekken. Er wordt spelend en onderzoekend leren gestimuleerd, waarbij de brede persoonsontwikkeling van kinderen centraal staat. Het IKC is een samenwerking tussen Stichting Wonderwijs en Kinderopvang Zonnekinderen, met een gezamenlijke pedagogische visie. Daarnaast heeft het IKC een Bibliotheek op school om een rijke leescultuur te stimuleren. Kinderen kunnen hier maximaal 3 boeken lenen en gratis lid worden van Bibliotheek Gelderland Zuid. Er is ook informatie over het definitieve inspectierapport van de BSO, notulen van de IKC Raad, het jaarverslag en het vakantierooster. Ten slotte kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een kennismaking/rondleiding bij het IKC.

Wil je weten wat IKC Binnenstebuiten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IKC Binnenstebuiten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKC Binnenstebuiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKC Binnenstebuiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar IKC Binnenstebuiten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IKC Binnenstebuiten

Bezoekers bekeken ook