Intersport

Intersport is een Sportwinkel gelegen aan Vierakkerstraat 20-24 in Unknown.

Meer informatie over Intersport in Unknown

Bij INTERSPORT kun je terecht voor allerlei sportartikelen. Ze hebben een ruim assortiment aan hardloopkleding, voetbalschoenen, handschoenen en meer. INTERSPORT heeft ook een focus op verantwoord ondernemen en streeft naar een positieve impact op de wereld. Ze hebben een spaarprogramma en een club-app waar je kortingen kunt verdienen. Daarnaast bieden ze ook sportieve banen aan. Op hun blog kun je onder andere tips lezen over wintersport, voetbal en hardlopen. INTERSPORT is een internationale winkelformule met meer dan 50 winkels in Nederland en wereldwijd meer dan 5.500 winkels in 44 landen. Ze willen graag iedereen helpen zijn of haar plek in de sport te vinden en dragen bij aan een gezondere levenswijze.

Wil je weten wat Intersport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intersport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intersport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Intersport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intersport

Bezoekers bekeken ook