JaxxChoice Store

JaxxChoice Store is een Zitbankenwinkel gelegen aan Karstraat 95 in Unknown.

Meer informatie over JaxxChoice Store in Unknown

JaxxChoice maakt kiezen bijzonder leuk door gratis bezorging van je nieuwe bank aan huis en een zitgarantie van 5 jaar. Je kunt ook je eigen droombank samenstellen door te kiezen uit verschillende modellen, uitvoeringen en materialen. Daarnaast heeft JaxxChoice veel banken op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe bank. Je kunt ook inspiratie opdoen door een kijkje te nemen bij tevreden klanten en door tips te lezen over bankentrends, het impregneren van een bank en het creëren van een ideale zithoek. Klanten zijn tevreden over JaxxChoice en je kunt hen bezoeken op Karstraat 956851 DG Huissen. JaxxChoice is onderdeel van Jansen Totaal Wonen.

Wil je weten wat JaxxChoice Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JaxxChoice Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JaxxChoice Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JaxxChoice Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar JaxxChoice Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JaxxChoice Store

Bezoekers bekeken ook