Jeurissen Schilderwerken B.V.

Jeurissen Schilderwerken B.V. is een Schilder gelegen aan Veilingweg 12 in Unknown.

Meer informatie over Jeurissen Schilderwerken B.V. in Unknown

Jeurissen Schilderwerken is een middelgroot familiebedrijf dat al sinds 1957 bestaat. Het bedrijf wordt tegenwoordig geleid door Wilbert Jeurissen en heeft ongeveer 30 medewerkers. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder schilderen, glaszetten en behangen. Ze werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en leveren altijd dezelfde aandacht en kwaliteit, of het nu gaat om een opfrisbeurt van een huiskamer of het schilderwerk van een keten kinderdagverblijven. Ze hebben veel ervaring en hebben al vele projecten succesvol afgerond, zoals het buitenschilderwerk van het Dominicanenklooster in Huissen en het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk van 90 appartementen, in opdracht van respectievelijk de Stichting Dominicanenklooster en Bouwbedrijf Wijnen. Jeurissen Schilderwerken heeft ook ervaring met grote en langdurige projecten voor zakelijke klanten en woningcorporaties. Ze streven ernaar om van uw huis een echt thuis te maken door het leveren van de beste kwaliteit producten en service. Als u een project wilt starten, kunt u contact opnemen met Jeurissen Schilderwerken op het telefoonnummer 026 32 50 911.

Wil je weten wat Jeurissen Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeurissen Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeurissen Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeurissen Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Jeurissen Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeurissen Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook