Kinderopvang De Zoete Inval

Kinderopvang De Zoete Inval is een Kleuterschool gelegen aan De Gaard 41 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang De Zoete Inval in Unknown

Anytsa de Pagter en Miranda Kwakkelaar zijn de trotse eigenaren van Kinderdagverblijf De Zoete Inval in Oost-Souburg. Ze bieden vaste dagen opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in een verticale groep. Voor peuters is er een speciaal peuterproject in het eigen peuterlokaal. Belangrijke waarden voor hen zijn veiligheid, rust, geborgenheid, professionaliteit, gezonde voeding, dagelijks buiten zijn en veel ondernemen met de kinderen. Flexibele opvang wordt niet aangeboden. Ze streven ernaar zoveel mogelijk biologische producten aan te bieden, hoewel ze geen biologisch kinderdagverblijf zijn. Op de website en/of social media plaatsen ze regelmatig actuele informatie, activiteiten en een nieuwsbrief. Ook is er een gezellig ingericht open lokaal speciaal voor peuters. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:00 uur.

Wil je weten wat Kinderopvang De Zoete Inval verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Zoete Inval of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Zoete Inval? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Zoete Inval het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kinderopvang De Zoete Inval reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Zoete Inval

Bezoekers bekeken ook