Lentjes Droomkeukens

Lentjes Droomkeukens is een Keukenwinkel gelegen aan Nijverheidstraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Lentjes Droomkeukens in Unknown

Lentjes Droomkeukens is dé keukenspecialist in de regio Arnhem-Nijmegen. Ze bieden een compleet assortiment aan keukeninrichtingen, kasten en inbouwapparaten van bekende merken. Ook hebben ze een programma om het perfecte aanrechtblad te vinden. Met twee locaties en twee teams van keukenspecialisten, kunnen ze helpen bij het vinden van de droomkeuken. Bij een vrijblijvende afspraak worden verschillende stijlen en mogelijkheden besproken en wordt er een 3D ontwerp gemaakt. Het Scandinavische design van moderne keukens is populair in Nederlandse huishoudens, met greeploze keukens en veel kastruimte. De zwarte en moderne keuken is ook erg in trek, met strakke lijnen en een dun aanrechtblad. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Lentjes Droomkeukens in Huissen of Wijchen.

Wil je weten wat Lentjes Droomkeukens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lentjes Droomkeukens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lentjes Droomkeukens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lentjes Droomkeukens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Lentjes Droomkeukens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lentjes Droomkeukens

Bezoekers bekeken ook