Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan De Pollenbrink 13 in Unknown.

Meer informatie over Lidl in Unknown

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar. Er is een shopruiming gaande waarin je allerlei producten kunt bekijken. Daarnaast zijn er ook specifieke categorieën zoals sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Met de Lidl Plus kun je extra korting krijgen op je aankopen. Er zijn ook folders beschikbaar van deze week met verschillende merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er zijn ook bestsellers uitgelicht. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsdiensten beschikbaar. Daarnaast kun je ook de Lidl app downloaden en contact opnemen via social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook