Makers & Merken

Makers & Merken is een Cadeauwinkel gelegen aan Markt 49 in Unknown.

Meer informatie over Makers & Merken in Unknown

In Nijmegen en Bemmel bevindt zich de bijzondere cadeau- en decoratiewinkel Makers & Merken. De winkel verkoopt producten die gemaakt zijn door hun 'Makers', en heeft een uitgebreid assortiment van trendy en hippe 'Merken'. Wat deze winkel extra bijzonder maakt, is dat ze mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een reguliere baan. Dit doen ze met behulp van participatiecoaches, omdat ze vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk en het beste uit zichzelf moet kunnen halen. Bij Makers & Merken kunnen klanten heerlijk winkelen, en ze zien ook dat de eigenwaarde en trots van hun medewerkers groeit. Enkele merken die ze in hun assortiment hebben zijn Charmins, Djeco, HouseVitamin, Kolony, Lilliputiens, Liv 'n Taste, Snor, Zusss en Zaza's. Makers & Merken is onderdeel van DROOM.

Wil je weten wat Makers & Merken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Makers & Merken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Makers & Merken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Makers & Merken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Makers & Merken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Makers & Merken

Bezoekers bekeken ook