Mongoolse tenten

Mongoolse tenten is een Kampeerterrein gelegen aan Kamervoort 25a in Unknown.

Meer informatie over Mongoolse tenten in Unknown

Mongoolse Camping QKLQ is een idyllische en rustige boerencamping met authentieke Mongoolse Gers, ook wel bekend als Yurts. Deze traditionele ronde tenten worden voornamelijk gebruikt door rondtrekkende veenomaden in Centraal-Azië. De camping biedt vijf ger/yurt tenten en één grote gertent van 9 meter doorsnede, gelegen in een pruimenboomgaard van 1,3 hectare. Andere kampeermiddelen zijn ook toegestaan. De camping bevindt zich op ongeveer 1 km buiten het dorp Angeren, waar bakkers en supermarkten aanwezig zijn. Het is 8 km van Arnhem en 13 km van de Romeinse stad Nijmegen. De camping is energieneutraal dankzij 140 zonnepanelen en biedt voorzieningen zoals authentieke bedden, tafels, krukjes, kasten, keukenkasten en elektriciteit. Verwarming is mogelijk met houtkacheltjes en er zijn douches en toiletten aanwezig.

Wil je weten wat Mongoolse tenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mongoolse tenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mongoolse tenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mongoolse tenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Mongoolse tenten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mongoolse tenten

Bezoekers bekeken ook