Moods Gendt

Moods Gendt is een Kledingwinkel gelegen aan Dorpstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Moods Gendt in Unknown

Bij Moods, een kleine dameskledingwinkel, staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het team staat klaar om klanten te helpen, adviseren en inspireren met mooie items. De collectie wisselt regelmatig, dus niet alle kleding op de foto's is in de winkel te vinden. Op sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram deelt Moods regelmatig filmpjes en foto's van de collecties. Voor klanten die geen gebruik maken van deze kanalen, is er de mogelijkheid om lid te worden van de Moods-WhatsApp groep. Het adres van de winkel is Dorpstraat 11 in Gendt, en ze zijn te bereiken via info@moodsgendt.nl of telefonisch op 0481-354938 en 0623370765. Volg Moods op social media voor meer nieuwtjes en acties!

Wil je weten wat Moods Gendt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moods Gendt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moods Gendt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moods Gendt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Moods Gendt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moods Gendt

Bezoekers bekeken ook