OOH Sushi Huissen

OOH Sushi Huissen is een Sushi takeaway gelegen aan Vierakkerstraat 49 in Unknown.

Meer informatie over OOH Sushi Huissen in Unknown

OOH Sushi in Huissen is gespecialiseerd in sushi gerechten en biedt een menukaart met meer dan 50 gerechten, waaronder vis, vlees en vegetarische sushi. Ze gebruiken alleen de meest verse ingrediënten, vooral rauwe vis, wat zorgt voor hoogwaardige en gezonde gerechten. Je kunt de sushi bestellen en ze bezorgen het bij je thuis in Huissen, of je kunt ervoor kiezen om het af te halen op een door jou gekozen tijdstip. Bezorgkosten zijn €2,50. Je kunt telefonisch bestellen of via hun website. De contactgegevens van OOH Sushi zijn ook vermeld. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief ontvang je een gratis roll.

Wil je weten wat OOH Sushi Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OOH Sushi Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OOH Sushi Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OOH Sushi Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar OOH Sushi Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OOH Sushi Huissen

Bezoekers bekeken ook